Depot 1

Het kantoor van de Holland Tank Service grenst aan het containerdepot Alconet 1 aan de Theemsweg 48, gelegen in de haven Rotterdam. Door de gunstige ligging van het containerdepot is het zowel over de weg, via het spoor en over het water bereikbaar. Depot Alconet 1 beslaat een terrein van 40.000 m2 met een even zo grote opslagcapaciteit.

Op het containerdepot beschikken wij over een containerwasplaats van 800 m2, testfaciliteiten en daarnaast containerreparatieruimte van 2000 m2. Deze combinatie van faciliteiten en de oppervlakte van het containerdepot, stellen ons prima in staat om u een compleet dienstenpakket aan te bieden.

Depot 2

Alconet Depot 2 is gelegen de Mannheimweg 3 in de haven van Rotterdam. Het depot heeft een oppervlakte van 50.000 m2 en is voorzien van repair stacks en reefer bruggen. Daarnaast beschikt het depot over een wasplaats en is het depot voorzien van een grote(diepe) wateraansluiting waardoor de terminal perfect bereikbaar is via het water voor het lossen van uw bulk- en tankcontainers.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur eenvoudig een bericht en u krijgt binnen 24 uur een reactie van een van onze medewerkers.

Stuur een bericht