Holland Tank Service

Holland Tank Service (HTS) verleent hoogwaardige service op het gebied van bulk- en tankcontainers voor onder andere leasemaatschappijen, rederijen en directe eindklanten.

Holland Tank Service is gespecialiseerd in tank modificatie, tank renovatie, reparaties van grote en kleine schades en heating en koelsystemen. Bij Holland Tank Service werken we uitsluitend met gecertificeerde mensen. Daarmee garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening en zodoende de kwaliteit van uw containers. U kiest voor Holland Tank Service als u op zoek bent naar een dienstverlener die vakwerk als maatstaf hanteert. Uw containers zijn bij ons in goede handen.

Ons bedrijf beschikt over een eigen depot: we hebben een oppervlakte van 40.000 m2 beschikbaar voor de op- en overslag van containers. Al onze diensten kunnen worden uitgevoerd op ons eigen depot. Het depot is voorzien van een eigen wasplaats en beschikt tevens over de benodigde testfaciliteiten voor water- en luchttesten. Meer weten over ons? Neem vrijblijvend contact met ons op!