Nieuwe Estimeer Baan

Nieuws | 17 augustus 2017

Holland Tank Service heeft sinds kort de beschikking over een nieuwe estimeer baan. Dit is een bijzondere estimeer baan, want deze is volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd door HTS. De baan biedt ruimte voor 8 individuele 20ft tankcontainers of swaptanks te plaatsen. Hierdoor kunnen de ‘in service’ inspecties en werkzaamheden aan deze tankcontainers nog efficiënter worden uitgevoerd. Met de looprekken rondom de tanks biedt de baan voldoende ruimte om inspecties en reparaties uit te voeren.

Met het geheel vernieuwde 3″ leidingwerk is het mogelijk om 4 individuele tankcontainers op 1 bar luchtdruk te zetten binnen slechts 5 minuten. Deze druktest wordt uitgevoerd om eventuele lekkages snel op te kunnen sporen, om deze vervolgens te kunnen repareren. De nieuwe opstelling en indeling biedt de mogelijkheid om servicewerkzaamheden zoals pakkingwerk snel, efficiënt en professioneel te verrichten. Dit alles om de tanks binnen een zo kort mogelijke tijd weer operationeel te maken voor de volgende lading. Als klant van HTS profiteert u dus van deze efficiënte nieuwe werkwijze.

Mogen wij binnenkort uw tankcontainers of swaptanks ontvangen voor onderhoud, reparatie of andere service mogelijkheden? Ons gehele team staat voor u gereed om de quickrepair uit te voeren.