Estimatie, reparatie en renovatie

Op ons depot voeren we meerdere werkzaamheden uit die op deze pagina benoemd worden, het gaat om; estimatie, reparatie & renovatie van tank- en bulkcontainers. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor modificatie, off-hire service. het toepassen van elektra-, warmte & koelsystemen en de verkoop van tank- en bulkcontainers.

Estimatie

Wij estimeren uw containers met ons eigen team van professionele estimators. Onze estimators hebben kennis van de verschillende kwalificaties in de containerwereld. In het bijzonder IICL (Institute of International Container Lessors), in service en verkoop.

Reparatie

Wij repareren bulk- en tankcontainers en brengen deze terug naar de staat waarmee de containers na reparatie weer goedgekeurd worden voor gebruik. We beschikken over een gecertificeerd team en speciaal ingerichte werkplaatsen op ons depot, waardoor we uw container snel weer functioneel kunnen maken.

Onze monteurs worden met regelmaat bijgeschoold, gekeurd en gecertificeerd in de laatste reparatie- en lastechnieken. Op ons depot zijn continue controleurs aanwezig om toe te zien op de juiste behandeling van uw containers. Daarnaast controleren zij de uitgifte van de juiste certificaten tijdens en na de reparatiewerkzaamheden aan uw containers.

De werkplaatsen op ons depot beschikken over testfaciliteiten voor lucht- en waterdruk en hebben de beschikking over een eigen wasplaats.

Renovatie

Tankcontainers die een BER (Beyond Economical Repair) status hebben zijn niet persé afgeschreven; een tankcontainer met deze status kan middels een renovatieproces een nieuw leven worden gegeven.

De renovatie van een tankcontainer wordt uitgevoerd conform de voorgeschreven technische standaarden die gelden voor tankcontainers. Hierbij wordt per tankcontainer gekeken naar de benodigde technische certificaten en wordt er gecontroleerd op handhaving. Voor u als klant van Holland Tank Service betekent dit een verlenging met enkele jaren van de levensduur van uw tankcontainers.

Uw bulk- en tankcontainers worden na reparatie of renovatie schoon afgeleverd daar onze terminal beschikt ook over een wasplaats.