Opslag tankcontainers

Wilt u één of meerdere tankcontainers veilig op laten slaan op een depot mét 24/7 beveiliging? Ook voor de opslag van tankcontainers bent u bij Holland Tank Service aan het juiste adres! Het depot van Holland Tank Service bestaat uit een opslagcapaciteit van 40.000 m2. Verder beschikken we over een container wasplaats, testfaciliteiten en een container reparatieruimte. Wilt u tankcontainers op laten slaan op ons ruime depot mét verdere mogelijkheden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Overslag tankcontainers

Naast de opslag van tankcontainers biedt ons depot nog veel mer mogelijkheden. Van modificatie, tot reparatie of renovatie, bij Holland Tank Service bent u aan het juiste adres! Bent u naast opslag ook op zoek naar een plek voor de overslag van één of meerdere tankcontainers? Ook dan bent u bij Holland Tank Service aan het juiste adres. Op ons depot aan de Theemsweg, midden in de haven van Rotterdam wordt u voorzien van opslagfaciliteiten voor uw tankcontainer en andere soorten containers op ons depot. Het container depot van Holland Tank Service is uitstekend bereikbaar via de weg, per spoor en via het water.

Maatwerk

U als klant heeft bepaalde wensen en behoeften, daarom bieden wij u maatoplossingen zodat we deze perfect kunnen vervullen. Het kan hierbij gaan om opslag van uw tankcontainers voor een korte of lange termijn op ons depot in Rotterdam. Wanneer u wilt worden voorzien van een maatwerkoplossingen willen wij u adviseren om vrijblijvend (telefonisch) contact met ons op te nemen!

Meer weten over de opslag van tankcontainers?

Neem ook contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden met betrekking tot de overslag van tankcontainers op ons depot. Neem telefonisch contact op met: 0181 254 408 of vul hier het contactformulier in.