Overslag tankcontainers

Bent u op zoek naar een plek voor de overslag van één of meerdere tankcontainers? Dan bent u bij Holland Tank Service aan het juiste adres. Op ons depot aan de Theemsweg, midden in de haven van Rotterdam wordt u voorzien van opslagfaciliteiten voor uw tankcontainer en andere soorten containers op ons depot. Het container depot van Holland Tank Service is uitstekend bereikbaar via de weg, per spoor en via het water.

Opslag tankcontainers

Het containerdepot beschikt over een kade voor de overslag en wordt 24 uur per dag beveiligd, waarmee wij u een veilige opslag van uw containers kunnen garanderen. Het depot van Holland Tank Service bestaat uit een opslagcapaciteit van 40.000 m2. Verder beschikken we over een container wasplaats, testfaciliteiten en een container reparatieruimte. Wilt u tankcontainers over laten slaan op ons depot en ze hier vervolgens op laten slaan? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Maatwerk

U als klant heeft bepaalde wensen en behoeften, daarom bieden wij u maatoplossingen zodat we deze perfect kunnen vervullen. Het kan hierbij gaan om opslag van uw tankcontainers voor een korte of lange termijn op ons depot in Rotterdam. Wanneer u wilt worden voorzien van een maatwerkoplossingen willen wij u adviseren om vrijblijvend (telefonisch) contact met ons op te nemen!

Meer weten over de overslag van tankcontainers?

Neem ook contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden met betrekking tot de overslag van tankcontainers op ons depot. Neem telefonisch contact op met: 0181 254 408 of vul hier het contactformulier in.