Holland Tank Service staat wereldwijd bekend als hoogwaardige dienstverlener voor ieder type tankcontainer in Hamburg vanuit Rotterdam. Wil je meer weten over onze dienstverlening of over ISO tank containers? Onze medewerkers staan voor je klaar. Verder vind je meer op de website over de verschillende soorten, afmetingen en services die we aanbieden. Ben je geïnteresseerd in het kopen van één of meerdere tank containers? Vraag dan online vrijblijvend een offerte aan!

Aanbod ISO tankcontainers

ISO tankcontainers zijn onmisbaar voor het vervoer van gevaarlijke én ongevaarlijke vloeistoffen, vaste stoffen en chemicaliën. Tankcontainers zijn volledig uitgerust voor veilig transport en zo min mogelijk vervuiling. ISO-tanks woren per definitie gebouwd volgens ISO-normen, die meestal 20 voet (6,06 meter) of 40 voet (12,19 meter) lang zijn. Voor elke stofklasse is er een IMO-container. De inhoud van een tankcontainer ligt doorgaans tussen de 14.000 en 27.000 liter.

Het assortiment aan tankcontainers van Holland Tank Service omvat voornamelijk containers met IMO 0, 1, 2 en 5. Bekijk ons actuele aanbod tankcontainers. Er zijn veel verschillende tankcontainers beschikbaar, zoals een swapbody tank, reefer tank, gastank of silotank. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Tankcontainer Hamburg kopen en verkopen

Bij Holland Tank Service kopen en verkopen wij tankcontainers van en naar Hamburg aan een grote diversiteit aan leveranciers, leasemaatschappijen, rederijen en eindklanten wereldwijd. Daarnaast verhuren wij verschillende soorten, containers op basis van maatwerkafspraken.

Tankcontainer Hamburg

Door ons brede netwerk zijn wij in staat om bijna overal in Hamburg tankcontainers af te leveren of om hoogwaardige service op maat te verlenen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van tankcontainers? Vraag dan online uw offerte aan en wij sturen u een prijsindicatie op maat. Neem bij vragen contact op met onze containerspecialisten, zij voorzien u graag van advies of informatie op maat.