Tankcontainer verhuur

Naast het verkopen van tankcontainers kunt u ook bij Holland Tank Service terecht voor tankcontainer verhuur. Wij verhuren tankcontainers aan een grote diversiteit van leveranciers, leasemaatschappijen, rederijen en klanten wereldwijd.

Het verhuren van tankcontainers doen wij op basis van maatwerkovereenkomsten. Dit betekent dat de tankcontainers die wij verhuren in zeer goede staat verkeren, voldoen aan internationale normen en voorzien zijn van de benodigde certificaten. Zo zorgen wij dat uw containervloot in goede conditie blijft en kunnen we deze aanvullen wanneer dit wenselijk of noodzakelijk is.

ISO-tankcontainer

Alle tankcontainers bij Holland Tank Service voldoen aan de ISO-normen. Dit zijn kwaliteitseisen en bepaalde afmetingen waar een tankcontainer aan moet voldoen. Deze normen zijn opgesteld door het ‘International Organization for Standardization’, waar de afkorting ‘ISO’ vandaan komt. Wanneer je één of meerdere tankcontainers huurt bij Holland Tank Service ben je verzekerd van tankcontainer(s) welke voldoen aan de ISO-normen.

IMO-label

Iedere tankcontainer heeft een bepaalde stofklasse wat wordt aangeduid met een ‘IMO-label’. Op ons depot hebben we tankcontainers beschikbaar met verschillende IMO’s. Omdat ISO-tankcontainers beschikken over standaardafmetingen kunnen ze zowel via de weg, het water als per spoor vervoerd worden. Daarnaast zijn deze containers bestendig tegen alle soorten weersomstandigheden. Wil je meer informatie over bepaalde type tankcontainers? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

HTS tankcontainer verhuur

Naast de verhuur voeren wij op ons depot in de Rotterdamse haven nog veel meer hoogwaardige services uit op het gebied van tank- en bulkcontainers. Voor onder andere leasemaatschappijen, rederijen en andere klanten zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en modificeren van tank- en bulkcontainers. Wij beschikken over gecertificeerd personeel en zorgen er ook voor dat tank- en bulkcontainers aan de benodigde normen en certificaten voldoen. Daarnaast verhuren wij verschillende soorten, containers op basis van maatwerkafspraken.