Bent u op zoek naar een partner in tankcontainer service? Holland Tank Service, of HTS, is een ervaren onderneming in dit gebied, met een expertise in de reparatie, renovatie en modificatie van nieuwe als gebruikte tankcontainers. Met de haven van Rotterdam als uitvalsbasis, kunnen wij onze tankcontainer service aanbieden vanuit een groot en compleet container depot.

Estimatie, reparatie & renovatie

Met onze nieuwe estimeerbaan voor tankcontainers kunnen wij tot wel 8 20ft tankcontainers tegelijkertijd inspecteren en dus estimeren. Bovendien kunnen wij bij constatering van problemen of complicaties ook direct de benodigde reparaties en/of renovaties uitvoeren, om vervolgens de tankcontainers aan een luchtdruk test te onderwerpen. Op deze manier is de doorlooptijd van estimaties en reparaties van de containers nog efficiƫnter geworden en kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn!

Estimeer baan Holland Tank Service

Tankcontainer modificatie

Om verschillende redenen kan het zo zijn dat bestaande tankcontainers niet aan uw wensen voldoen. HTS is ervaring in het aanbrengen van uitgebreide modificaties, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan het ombouwen van een bodem lossing naar een top lossing, het omzetten van het verwarmingssysteem, het monteren van ramen, deuren of rails en het aanbrengen van verlichting. Kortom, alle denkbare modificaties zijn mogelijk en kunnen in korte tijd worden uitgevoerd.

Tankcontainer modificatie

Tankcontainer opslag

Het voordeel van een uitgebreid container depot is de opslagmogelijkheden die deze met zich mee brengt. Heeft u uw tankcontainer(s) voor korte of langere tijd niet nodig? De containers kunnen op ons depot worden opgeslagen, bovendien kunnen deze volledig gereed gemaakt worden voor gebruik, zowel voor als na de opslag.

Tankcontainer opslag

Bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn met onze tankcontainer service? Neem dan contact op, we bespreken graag de mogelijkheden! Heeft u een andere vraag gerelateerd aan tankcontainers? Neem dan ook contact op!

Neem contact op