20FT Tankcontainer

Tankcontainers worden voornamelijk geproduceerd en verhandeld in het formaat van 20FT. Een 20FT tankcontainer kopen, huren of onderhoud/modificatiewerkzaamheden uit laten voeren doe je bij Holland Tank Service. Een 20FT tankcontainer kan worden gebruikt voor de opslag of vervoer van gekoelde vloeistoffen, chemicaliën of zelfs voedingsmiddelen. De containers worden gekenmerkt door een stalen frame wat is gemaakt volgens de ISO-normen, wat 20FT (6,06 meter) lang is.

Het assortiment aan tankcontainers van Holland Tank Service omvat voornamelijk containers met IMO 0, 1, 2 en 5. Bekijk ons actuele aanbod tankcontainers. Er zijn veel verschillende tankcontainers beschikbaar, zoals een swapbody tank, reefer tank, gastank of silotank. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Aanbod 20FT ISO tankcontainers

ISO tankcontainers zijn onmisbaar voor het vervoer van gevaarlijke én ongevaarlijke vloeistoffen, vaste stoffen en chemicaliën. Tankcontainers zijn volledig uitgerust voor veilig transport en zo min mogelijk vervuiling. ISO-tanks woren per definitie gebouwd volgens ISO-normen, die meestal 20 voet (6,06 meter) lang zijn. Voor elke stofklasse is er een IMO-container. De inhoud van een 20FT tankcontainer ligt doorgaans rond de 14.000 liter.

Het assortiment aan tankcontainers van Holland Tank Service omvat voornamelijk containers met IMO 0, 1, 2 en 5. Bekijk ons actuele aanbod tankcontainers. Er zijn veel verschillende tankcontainers beschikbaar, zoals een swapbody tank, reefer tank, gastank of silotank.

Afmetingen

Een tankcontainer is over het algemeen beschikbaar in drie verschillende formaten: 10FT, 20FT en 40FT. Hieronder vind je zowel de interne als externe afmetingen van een 20FT  tankcontainer.

De interne afmetingen van een 20FT container zijn:
• Lengte: 5,456 meter
• Breedte: 2,294 meter
• Hoogte: 2,275 meter

De externe afmetingen van een 20FT container zijn:
• Lengte 6,058 meter
• Breedte 2,438 meter
• Hoogte 2,591 meter

20FT tankcontainer

Bij Holland Tank Service kopen en verkopen wij 20FT tankcontainers van of aan een grote diversiteit aan leveranciers, leasemaatschappijen, rederijen en eindklanten wereldwijd. Daarnaast verhuren wij tankcontainers op basis van maatwerk afspraken.

Door ons brede netwerk zijn wij in staat om bijna overal tankcontainers af te leveren of om hoogwaardige service op maat te verlenen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van één of meerdere tankcontainers? Dan bent u bij Holland Tank Service aan het juiste adres! Vraag online uw offerte aan en wij sturen u binnen enkele werkdagen een prijsindicatie op maat. Neem bij vragen vrijblijvend contact op met onze containerspecialisten, zij voorzien u graag van advies of informatie op maat.